вот нашла интерестный тур во Львов и недорогой
скрытый текст
_________________ скрытый текст
*Для того, чтобы быть красивой, женщине достаточно иметь черный свитер, черную юбку и идти под руку с мужчиной, которого она любит. (Ив Сен-Лоран)*
Banderas, дякуємо за попередження.
дуже хочеться подивитись на Львів.
Banderas, а правда, що організовують екскурсії на Личаківське кладовище вночі ?
Я хотіла б туди піти подивитись, наприклад, на могилу І.Франка, але вдень
*Для того, чтобы быть красивой, женщине достаточно иметь черный свитер, черную юбку и идти под руку с мужчиной, которого она любит. (Ив Сен-Лоран)*
На рахунок Личаківського правда сам ще не ходив але кажуть що цікаво!
О, там незвичайно (ну, настiльки може бути незвичайно на цвинтарi ). Там є могила якогось єпіскопа, дуже гарна скульптурна композиція 18 ст. Склепи деякі стоять напіврозрушені, з відбитими кришками . Майже на кожній могилі скульптура янгола. Могили украінські та польські. Словом, гарно та цікаво. Але на меморіал можна не ходити, лише хрести однаково білі.
_________________ Кто владеет информацией - владеет миром! скрытый текст
Vitalina, такой интерестный памятник ..каменяр....
не..во Львов надо поехать! обязательно!
но ночью на кладбище не пойду, я трусиха страшная
Banderas, цілком можливо що я поїду до Львову найближчим часом, оскільки у мене скоро відпустка. Тож зараз спробую підшукати через турагенство якусь екскурсію до Львову
Амаль, Надюш, у меня есть парочка туров, могу завтра с работы подкинуть, а то домой не взяла?
Следующая тема Предыдущая тема