Я знаю очень хорошего костоправа, но он в Днепродзержинске, делает совсем не больно и за сеанс всего 50 грн. Сама я из Днепропетровска, но езжу иногда туда, там и вся моя семья лечится. Если заинтересует я напишу тебе подробней как его найти
Статус: Оффлайн
Награды: Нет
Добавлено:
Сб Июн 12, 2010 1:49 am
Якщо для когось ще акутально пошуки "костоправа", можу порадити хорошого, а головне перевіреного! Лікар ортопед-травматолог вищої категорії. При гострих болях у хребті надає невідкладну допомогу на дому. Має багаторічний стаж, працює у державній поліклініці та здійснює ліцензовану МОЗ приватну практику. Вже не одна знайома у нього пролікувалась, з різними ступенями складності, лише позитивні відгуки.
Спеціаліст високого рівня (так його оцінюють його колишні пацієнти), стаж більше 20 років, проходив навчання в Мюнхені, Празі, Варшаві, Москві. Автор опублікованих наукових статей. Незадоволених його послугами серед його пацієнтів не зустрічав.
_________________ Люди часто залишаються одинокими, тому що вони будують стіни замість мостів.
Нямочка Рожденная с улыбкой
А я боюсь костоправов.
Мама была однажды на приеме, у такого "проверенного", накрутил так, что она потом ездила в санаторий лечиться.
Страшновато как-то
Статус: Оффлайн
Награды: Нет
Добавлено:
Сб Июн 12, 2010 1:46 pm
Ну, костоправ костоправу різниця. Є самоучки, а є люди з грунтовною освітою. Перших потрібно уникати, а других не варто боятись. Якщо говорити про того, про якого я згадав, то це є грунтовна оствіта, багаторінчий досвід та об'єднаний досвід інститутів та клінік Мюнхена, Прахи, Варшави та Москви. Тому якщо є потреба, можу дати контакти. Перевірено на собі! Претезнії відсутні!
_________________ Люди часто залишаються одинокими, тому що вони будують стіни замість мостів.
Вчера была в районе Соленого, село Преображенное , не далеко вроде от Днепропетровска . Впечатлил врач Супер супер мануальшик и диагност не нужно делать томографию
Следующая тема Предыдущая тема