Список форумов Главный женский форум страны!

Группы     Награды     FAQ     Пользователи     Поиск     Регистрация Профессиональные Утюжки для волос
RSS    Чат Сейчас в чате:

Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

шоу " Я - герой " Следующая тема
Предыдущая тема
Автор Сообщение
Метросексуал Пол:Парень
Постоялец
Постоялец

Статус: Оффлайн

Награды: 1 (Подробнее...)

СообщениеДобавлено: Ср Авг 24, 2011 9:24 pm Ответить с цитатой Вернуться к началу

Кілограм золота і звання героя отримає переможець нового унікального шоу від Нового каналу "Я - герой!"

Протягом усього літа за багатство і славу змагатимуться 34 команди з усієї країни - медики, політики, журналісти, телеведучі, даішники і навіть блондинки.

Спеціально для цього шоу в Криму під Севастополем побудують грандіозний парк атракціонів. Тематика розваг - улюблені фільми і телепередачі. Проте унікальність шоу, прем'єра якого відбудеться восени, не тільки в його масштабності.

Ірина Лисенко, генеральний директор Нового каналу: "Это грандиозно , впервые, никто еще не делал подобного рода проекта своими силами, на своей земле, в своих природных условиях с привлечением только своих внутренних специалистов и на самом деле, мы хотим этим проектом показать, насколько мы не знаем нашу страну, насколько мы не умеем ее использовать".

Проект має й глобальну соціальну мету. Шоу "Я герой!", створене Новим каналом у співпраці з партнерами, прагне привернути увагу туристів до Криму. Адже після завершення зйомок шоу, унікальний парк атракціонів не демонтують. Він залишиться і стане Меккою розваг для кримських відпочивальників.

Володимир Клименко, голова правління Укрінбанка: "Мы считаем, что концепция развития этого региона должна быть основана на красоте архитектуры и природы, и на их туристической доступности. Все это должно вызывать гордость и быть достоинством Крыма".

Правила шоу

У кожному випуску спортивно-розважального шоу "Я - герой!" беруть участь дві команди. Вони проходять вісім випробувань. За перемогу в кожному з етапів команда отримує один бал.

Починаючи з другого випробування, команди після кожного конкурсу позбавляються одного з учасників. Гравці команди самостійно приймають рішення, кому варто піти. Для цього їм надається рівно одна хвилина. Якщо протягом відведеного часу вибір не зроблено, команду залишає капітан, а учасники, що залишилися, обирають нового лідера.

Перед фінальною смугою перешкод учасники, що вибули, повертаються на знімальний майданчик. Своїми голосами вони визначають, хто із двох членів команди, що залишилися, буде брати участь у фінальному двобої із представником команди суперників.

На кількість перешкод у фінальному випробуванні, впливає рахунок усієї гри. Кожна поразка у конкурсі – це перешкода на фінальному етапі. Чим більше перемог здобула команда протягом гри, тим менша кількість перешкод чекає на гравця, що братиме участь у фінальному етапі.

Переможець кожної командної "дуелі" стає фіналістом шоу "Я - герой!", де разом з іншими переможцями, змагатиметься за кілограм золота та право називатися "Героєм".
Show  Спойлер

Image

Image

Image

Image

Image

Последний раз редактировалось: Метросексуал (Ср Авг 24, 2011 9:28 pm), всего редактировалось 2 раз(а)
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Смитт Пол:Девушка
Рекламный агент WT
Рекламный агент WT

СообщениеДобавлено: Сегодня

Всеукраинский женский форум, форум о косметике и парфюмерии, секретах моды и женского здоровья!
Jemunya Пол:Девушка
Ванильный ангелочек
Ванильный ангелочек

Награды: 10 (Подробнее...)

СообщениеДобавлено: Ср Авг 24, 2011 9:25 pm Ответить с цитатой Вернуться к началу

Я сейчас смотрю=) Веселенькое)))))

Посмотреть профильОтправить личное сообщениеICQ Number
Метросексуал Пол:Парень
Постоялец
Постоялец

СообщениеДобавлено: Ср Авг 24, 2011 9:27 pm Ответить с цитатой Вернуться к началу

dzema писал(а):
Я сейчас смотрю=) Веселенькое)))))

мы свои шоу уже научились делать, а то все у нас показывали американские или французкие шоу такого плана типа вайаут и другие были, а это уже украинское.

Постоялец
Постоялец

СообщениеДобавлено: Ср Авг 24, 2011 10:38 pm Ответить с цитатой Вернуться к началу

блинн пропустила) у меня там несколько знакомых участвовали)

Добавлено спустя 13 часов 33 минуты 53 секунды:

Прытула классно гонит)
посмотрела в инете первый выпуск - весело) Хотя такие шоу не люблю)
oO Пол:Девушка
НЕземная ^^
НЕземная ^^

Награды: 14 (Подробнее...)

СообщениеДобавлено: Вс Авг 28, 2011 10:09 am Ответить с цитатой Вернуться к началу

Не очень,похоже на шоу по типу "Большие гонки" и многие другие...

скрытый текст 

...Никто не умрет девственником. Жизнь всех поимеет...

Перейти:   

Следующая тема
Предыдущая тема