_________________ скрытый текст
Бокал шампанского превращает Елену Прекрасную в Елену Премудрую, а 2 бокала — в Елену Прикольную, а 3 бокала — в Лягушку-путешественницу.))
Обладнання різне: заточні станки, фрезерні станки, токарний станок... на це обладнання не має паспортів. я не знаю як його зробити, чи можна самостійно, чи через якусь організацію! станки старі тому й немає ніяких документів на нього.
А паспорта повинні бути так як там вказані всі характеристики обладнання, і напевно при перевірці держгврнагляд буде цікавитися чи є паспорти!
Василиска СКАЗОЧНИЦА
напевно при перевірці держгврнагляд буде цікавитися чи є паспорти!
будут! к ним и надо идти, скажи где живешь а я скажу куда обратиться, в смысле их адрес
Бокал шампанского превращает Елену Прекрасную в Елену Премудрую, а 2 бокала — в Елену Прикольную, а 3 бокала — в Лягушку-путешественницу.))
значит тебе нужно обратиться в Киевский экспертно-технический центр, адрес м.Київ, вул. Ливарська, 1-А, тел. 468-20-27
и есть еще подразделение в белой церкви Білоцерківська експертно-технічна лабораторія
09100, Київська обл., м. Біла Церква, б-р. 50-років Перемоги, 106 (04563) 4 0453
Паспорт данного оборудования можно сделать самостоятельно - обратиться к главному конструктору предприятия и он должен сделать, точно так, как и электрик и тд. Марку станка надеюсь вы знаете. любое конструкторское бюро это сделает. Ничего сложного с одной стороны, с другой - это не сочинение написать.
_________________ Забывая заднее, простираюсь вперед, стремлюсь к цели скрытый текст скрытый текст
Следующая тема Предыдущая тема