20 червня о 20:00 на "1+1" стартує проект за форматом ВВС "The Week The Women Went". Українська версія шоу отримала назву "Тиждень без жінок".
"Тиждень без жінок" - своєрідний експеримент, покликаний на те, щоб чоловіки та жінки по новому поглянули та оцінили власні ролі у сім'ї.
В кожному епізоді жінки з трьох сімей їдуть на цілий тиждень, протягом якого мають змогу відпочити від побутових справ та зайнятися собою. В цей самий час чоловіки залишаються з дітьми і повністю поринають у домашні справи. Їм доведеться: прибирати, куховарити, виховувати та піклуватися про дітей тощо.
Продюсер проекту Марина Квасова зазначила:
"Окрім того, що шоу жіноче, його буде цікаво дивитися і чоловікам. Вони зможуть поставити себе на місце дружини."
У прем'єрному показі один з героїв стверджував, що сидіти вдома з 4-ма дітьми та займатися домогосподарством – це задоволення, від якого до вечора неможливо стомитися. Чи залишиться він при такій само думці після тижневої відсутності дружини? Глядачі "1+1" дізнаються уже зовсім скоро.
Интересно будет посмотреть
Понравилось
Цитата:
У прем'єрному показі один з героїв стверджував, що сидіти вдома з 4-ма дітьми та займатися домогосподарством – це задоволення, від якого до вечора неможливо стомитися.
Посмотрим как он справится с 4-мя детьми
_________________ скрытый текст
ты поселился под сердцем
ты занял все мои мысли
ты отогрел мою душу...
скрытый текст
*Для того, чтобы быть красивой, женщине достаточно иметь черный свитер, черную юбку и идти под руку с мужчиной, которого она любит. (Ив Сен-Лоран)*
......Есть еще конфета? Неа, шладкие шлюни хошешь?
Когда-нибудь у меня будет идеальный мужчина и он будет звать меня мама.
Сегодня премьера нового реалити-шоу "Неделя без жен"
Спойлер
"Тиждень без жінок"– це проект, який допоможе нарешті визначити що складніше – бути домогосподаркою, чи заробляти гроші?
Чоловіки, які переконані, що їхня дружина лише прикидається, коли втомлюється від домашніх справ – у вас є шанс довести, що це не так! На цілий тиждень ваша дружина залишить домівку і нарешті зможе відпочити та забути про всі побутові негаразди. А чоловік-ГОЛОВА СІМ‘ залишається один вдома і повністю господарює в ньому: прибирає, куховарить, виховує та піклується про дітей, порається з худобою тощо.
Якщо в вашій сім‘ї замало цінується праця жінки, а чоловік не бажає змінювати своє ставлення до дружини, якщо претензії друг до друга перебільшують подяки - це шоу саме для вас! НАДАЙТЕ чоловікові змогу довести, що домашні справи "це не привід для втоми"!
_________________ скрытый текст Жить нужно так, чтобы об этом знал Google, но не знал Youtube!скрытый текст
Какой бы сильной ни была женщина, она ждет мужчину сильнее себя… и не для того, чтобы он ограничивал ей свободу, а для того, чтобы он дал ей право быть слабой....
Какой бы сильной ни была женщина, она ждет мужчину сильнее себя… и не для того, чтобы он ограничивал ей свободу, а для того, чтобы он дал ей право быть слабой....
Я, как всегда, половину пропустила. Но судя по тому, как радовались папы возвращениям мам, сделала вывод: уезжать от семьи периодически стоит. Пусть скучают без нас
ты поселился под сердцем
ты занял все мои мысли
ты отогрел мою душу...
скрытый текст
Следующая тема Предыдущая тема