Дівчата, хтось з цим стикався? Я просто зараз мало не плачу, дуже переживаю і хвилююся. У мого брата вже давно вже був подібний діагноз, а останні рази її взагалі знайти не вдавалося на УЗД. Останні 4 дні дуже високий тиск 150/80 (мені мама подзвонила, розповіла), навіть 150/50 і я дуже переживаю, що це перекручена артерія, а тут вихід тільки операція. Можливо, хтось знає, на скільки ця операція може бути небезпечною.
Правда, можливо, це не те, але симптоматика дуже подібна. Завтра поведуть його на рентген, буду знати точно. Але мені так страшно за нього. Бо тиск навіть від пігулок практично не падає. От через годину після того, як їх прийняв, було 140/80.
_________________ скрытый текст
Раніше я була просто vorona, а тепер біла. Еволюція чи деградація?
White Crow, брат выздоровел?
У меня опущена почка, с этим можно нормально жить. Но опущение у каждого может быть разное. У меня это врожденное. А в том году с девочкой в больнице лежала, так у неё почка опущена не от рождения и это её мешает. Когда она ходит почка опускается и какие-то сосудики трутся и из-за этого у неё пиелонефрит часто, а в будущем почка может начать отмирать. Поэтому её направили на операцию. Но резать не будут, сейчас метод новый: можно засунуть несколько спиц в брюшную полость и ими поднять почку.
Следующая тема Предыдущая тема