В моєї знайомої є свій манікюрний кабінет. Вона є приватним підприємцем, на собі оформлених працівників немає. І от я їй хочу допомогти виготовити всі необхідні документи по охороні праці, бо не загорами перевірка з відділу охорони праці з міської ради. В мене, як для неї, є лише інструкція з охорони праці для майстра манікюру... А які ще документи їй необхідно зробити, я навіть і не знаю...
Я розробляла такі документи для приавтних підприємців, які є власниками великих магазинів і мають на собі багато оформлених людей, а тут ситуація досить цікава...
В мене є і положення про охорону праці на підприємстві і программа вступного інструктажу і інструкція про пожежну безпеку і про надання долікарської допомоги та ін. док. Але чи потрібні вони моїй знайомій, якщо вона не має на собі оформлених працівників і працює сама... Навіть не знаю...
Порадьте будь ласка як можна поступити в даній ситуації, буду дуже вдячна
В первую очередь у вас должно быть
в напечатанном виде и в оригинале :
1.Свидетельство (фото-копия) про государственную регистрацию ФОП
2. Санитарная книга с мед. осмотром каждые пол года (по моему)
3. Свидетельство про оплату налогов (раньше было единого)
А что касается оборудования - нужно почитать санитарно-технические нормы Украины и посмотреть требования к маникюрному салону ( в интернете должны быть)
_________________ Мои желания исполняются, а мечты сбываются!!!
найманої праці вона не виокристовує, відповідно в неї мають бути документи про реєстрацію, з податкової, та інструкції при роботі з інструментом. Охорона праці з міськради не має права перевіряти нічого окрім своїх питань, ні санстанції ні пожежників. А взагалі твоїй подрузі вийде дешевше заплатити штраф ніж оформити всю документацію і довести що ця документація правильна.
П.С. Я працюю в Держгірпромнагляді тому знаю що кажу.
_________________ скрытый текст
Бокал шампанского превращает Елену Прекрасную в Елену Премудрую, а 2 бокала — в Елену Прикольную, а 3 бокала — в Лягушку-путешественницу.))
Агнежка, я тут уточнила кое что. Так как она работает на себя сама то проверка вобще бессмысленна. И еще горисполкомовская охрана труда по моему даже не штрафует. Ну вобщем те документы какие у нее есть пусть предъявит, но вобще ее проверять не должны.
_________________ скрытый текст
Бокал шампанского превращает Елену Прекрасную в Елену Премудрую, а 2 бокала — в Елену Прикольную, а 3 бокала — в Лягушку-путешественницу.))
Следующая тема Предыдущая тема