_________________ скрытый текст
*Есть только два способа прожить свою жизнь. Первый – так, будто никаких чудес не бывает. Второй – так, будто все на свете является чудом*
а о котрій ви плануєте зустрітись?? я думаю що я можу приїхати десь коли вам буде зручно.. ну маршрутки від нас ходять кожні 15 хвилин ... то я можу в любий час.. мені головне з Рівного виїхати встигнути.. а то прийдеться на вокзалі нчоувати
особисто мені дуже Айріш подобається)) дуже там атмосфера приємна))
побачим, за який заклад більше людей буде
АлиночкА!, АлиночкА!, ану не смій хворіти!! я тебе дуже чекаю!
компанія буде тісненька, але, відчуваю, весела))
Добавлено спустя 58 секунд:
АлиночкА!, я думаю, годинок в 14-15, тобі так норм буде?
дівчата, ви як?
Чула про нього багато гарних відгуків, тому я ЗА!
А що з часом? Мені чим раніше, тим зручніше
*Есть только два способа прожить свою жизнь. Первый – так, будто никаких чудес не бывает. Второй – так, будто все на свете является чудом*
Мені ні Мені б вже звільнитись о такій годині Сімейні обставини...
АлиночкА!, встигнеш-встигнеш, а якщо що, не переживай, на вокзалі тебе не залишимо
Айріш Паб
Паб, де продається багато сортів різного пива, дуже просторо (3 зали) знаходиться в центрі міста
точно знаю, що там смачнючий чай (але сподіваюсь, ми відмітимо зустріч чимось міцнішим )
добре вам , дівчатка , хто в Рівному живе.. ви собі прийшли , годинку посиділи і пішли.. а мені ще їхати годину а потім годинку посидіти і додому.. )) шкода що у вас сімейні обставини.хотілось би чим довше з вами побути.. але добре шо хоч так
Та ні, просто я хочу посидіти з вами хоча б годинку
Следующая тема Предыдущая тема