Доброго дня! А я роблю для дітей і їхніх матусь, татусів, бубусь і дідусів іграшки, статуеточки і різні предмети декору з дерева. Дерево, в наших предків служило не тільки іграшкою, а щей оберегами від усього лихого. Іграшки всі екологічні і безпечні для дітей, навіть найменших, оскльки виготовленні з деревини Карпатських лісів і покриті олією, яка надає їм неповторного блиску, а також відштовхує бруд і воду.
Ось мала частинка моїх робіт! Сподіваюся вам сподобається!
Більше моїх робіт можна побачити на блозі: скрытый текст
Спойлер
пірамідка у вигляді яблучка з хробачком
Шнуровка у вигляді яблучка
морський карась
качки
Спойлер
Гризуни для діток!
Спойлер
Спойлер
Спойлер
Зайчик
Спойлер
баранчик
Спойлер
Бригада
Спойлер
Казка
Спойлер
Котя! Предмет інтерєру!
Спойлер
Ось частинка моїх робіт, виготовленням яких захопився понад рік тому!
Последний раз редактировалось: Dimokl (Вт Май 15, 2012 5:08 pm), всего редактировалось 5 раз(а)
Dimokl, молодец. У меня в детстве были деревянные игрушки, дедушка был мастером резьбы по дереву и много такой красоты создавал. Жаль что почти ничего из его шедевров не сохранилось.
_________________ скрытый текст
В жизни как в океане одной волной накроет, на другой прокатишься…
_________________ Ангелы знают любовь и гордость… гордыню падения… и ненависть. Чувства существ, отрешенных от мира, сильны и огромны, и слиты воедино с волей.
Dimokl, молодец. У меня в детстве были деревянные игрушки, дедушка был мастером резьбы по дереву и много такой красоты создавал. Жаль что почти ничего из его шедевров не сохранилось.
Дякую! Нда... шкода, що нічого не залишилося - це все ж таки приємні спогади про дитинство і дідуся!
Tasichka писал(а):
Dimokl, очень клёвое всё! Продаёте? Сикока стоит?
Дякую! Здебільшого роблю для своєї донечки і для друзів, бо ж це лише хоббі, але якщо є вільний час, то можу зробити на замовлення. Щодо ціни, то залежить що саме хочете!
Будиночок зробити можу, але повернути динитство - це вже мені не під силу
Шнурівка "Паравозик". Можна бавитися діткам від одного до трьох років. Спочатку просто шнурувати без деталей, а пізніше пришнуровувати деталі.
Шнурівка розроблена за методикою Марії Монтессорі. Особливо цікава дітям від одного року. Шнурівка не тільки є цікавою, а й корисною для малюка віком від одного року. Вона розвиває дрібну моторику рук, просторову орієнтацію, дає можливість швидше засвоїти малюком такі поняття як «низ», «верх» тощо. Сприяє розвитку мовлення, виявляє і розвиває творчість. Окрім того, шнурівка вчать сконцентровуватися, бути уважним, терплячим та наполегливим. Всі вироби є екологічно чистими, адже виготовленні з деревини Карпатських лісів і виварені в олії, або вкриті акриловим водорозчинним лаком, який має міжнародну сертифікацію.
Следующая тема Предыдущая тема