А я думав, що його досить легко знайти! ))
Може, не ті ключові слова забивали в пошук
Точно не ті Мені не спадало на думку, що Ваш блог буде називатися Вашим ніком, який у Вас тут, на цьому форумі. Мені повидавало багато різних сайтів, але Ваших робіт не було серед них. А може погано дивилася...
_________________ скрытый текст Любовь - это не эмоция, а принцип действия. (с)
Ура. Нарешті настав час другої частини відпустки. Сподіваюся що все буде ок і щука буде файно клювати ))) А з вами ми вже побачимося в середині жовтня, а зараз... теж виріб на водну тематику ))
Всім файного натхнення, бомбезних ідей і готових виробів, а мені відпочинку і щуки. Хочу цього року спіймати на 5-6 кг. Минулого року був рекорд на 3 кг
А я.... а я.... а я придумав фішку. Тепер ось до таких наборів кубиків, роблю ось такі автомобільчики. В процесі виготовлення зявлятимуться не тільки вантажівки, але й мінівени, джипи і багато інших легковушок Це називається як попре. )) На торбинці для кубиків вишивається імя маленького власника набору вальдорфських кубиків
Психо дякую!
Я вже про це думав, тим паче, що ці речі не складно робити. Але все якось натхення на такі штуки немає, бо постійно щось інше робиш
Але вони раноо-чи пізно обовязково зявляються у велечезному асортименті моїх іграшок
Добавлено спустя 8 часов 45 минут 49 секунд:
Нарешті можу показати, те чим я можна сказати пишаюся, ну не те що пишаюся, просто отримав колосальне задоволення від виготовлення цього набору. Задумка вже давно була, десь півроку точно. Але виконання поступове. Тільки вежі пролежила місяців 3, доки дійшло у свідомість остаточне бачення набору. І от маючи трошки часу під час відпустки нівчому собі не відмовляв і за 1 день доробив вальдорфський набір кубиків "Замок".
Складається він з 82 кубиків.
На фото моя донечка Катруся, тестує на придатність нову забавку ))) Набір випробування пройшов, але сказала, що до цього замку треба би було зробити коників і принца з принцесою. Але оживила вона замок керамічними корівками, які я так активно до недавнього часу збирав. ))
Скоро новий рік!
Саме тому, у мене народився символ 2012 року - дракон. Але у мене їх вже чотири і всі ялинкові іграшки Нижче, моя минулорічна ялинка із цьогорічними символами
Спойлер
Новий напрям роботи - брелки для мобілок. Тепер думаю, що б то ще такого цікавого вирізати
Спойлер
І як ви думаєте, що то таке? Все досить присто - це офтольмологічний щиток у вигляді рибки для дітей і звичайний для дорослих Що цікаво, то діти рибку вже на першому прийомі пробували на зуб )) До лікаря з такими цяцьками ходити набагато цікавіше
Другий автоберлок! Виконаний в трошки іншій техніці, ніж брелочок WV На черзі... а я ще думаю, що начерзі... Тай як показує практика черга-чергою, але дуже багато робіт народжуються без черги.. на хвилі емоційного піднесення.
Новий дім. Він ще не дороблений, бо зараз, власники самі бажають створювати собі умови відповідно до всяких фен-шуїв ) Будуть клеїти шпалери самотужки!
Чомусь трошки відійшлов від створення файних тварючок. Робив більше різні розвивалки для діток і декори. Але ось нещодавно випала нагода згадати, що я ще вмію робити тваринок, створювати нові образи... Не повірете - отримав величезне задоволення! ))
Спойлер
Зробив нові підставки, а точніше в інших кольорах Вушка розсуваються, так що можна телефони поставити будь-якої ширини. В межах розумного звичайно
Всім привіт! Вчора закінчив річ... якою досі натішитися не можу )) Здавалося б що тут такого, звичайна електроплита, але щось в ній є таке... таке... що навіть мене притягує. )) Дивлячить на неї, мимоволі навіть думка виникла, а може вже не ходити на основну роботу ))
Але то таке...
Висота плити 42 см ширина 30 см і глибина 20 см. В духовці цілу ніч може відпочивати вся посудка - місця вистачить ))) Може бути просто плита, а може бути з всякими прибамбасами
Следующая тема Предыдущая тема